Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Izolati In Romania 2018

Izolati In Romania 2018

Articol publicat în iulie 17, 2020. Dite dinesz şi marius danci ne spun povestea oamenilor din aceste locuri pe 10 iulie, de la ora 22.30, la tvr 1 şi tvr+.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Aici, copiii care merg la şcoală au de parcurs câte două ore pe jos. Coada cornetului e un cătun în munţii mehedinţului care, deşi are numele pe un indicator rutier, nu are drum până sus. Izolaţi în românia, timisoara, romania.

Caravana Medicala Logistica Rulote Medicale
vizitati articolul complet aici : https://www.caravana-medicala.com/
Dite dinesz şi echipa ei ne dau întâlnire vineri, 30 aprilie, de la ora 21.00. Miercuri, 30 octombrie, de la ora 22.30. Izolaţi în românia este o serie de reportaje tvr1, realizate de dite dinesz şi marius danci, despre oamenii din cătunele neştiute ale româniei.

Acolo ajungi după ce urci pe o scară prinsă de stânci.

Şi tot la tvr 1, în 10 aprilie, vedem primul episod din seria izolaţi in românia 2018; Aici, copiii care merg la şcoală au de parcurs câte două ore pe jos. „izolaţi în românia este o serie de 12 reportaje filmate în fiecare lună a anului 2016 şi se difuzează de tvr 1 şi tvr+ începând cu 17 aprilie.

Dite dinesz şi marius danci ne spun povestea oamenilor din aceste locuri pe 10 iulie, de la ora 22.30, la tvr 1 şi tvr+. Episodul 8 din noul sezon „izolaţi în românia, difuzat miercuri, 20 noiembrie, la #tvr1, când am urcat poteca în cătune din judeţul cluj. Pentru că unii au doar linişte şi plâng, în loc să aibă pace.

Izolaţi In Romania Intalniri Emoţionante Cu Ultimii Locuitori Ai Unor Cătune Din Romania Tvr1 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=DnMNTQCT270
„am pornit din nou la drum în locuri în care nu am mai fost. România câștigă marele premiu la festivalul de televiziune prix circom 2021 izolați de oameni, în munți pe un vârf de munte Articol publicat în iulie 17, 2020.

Episodul 7 din noul sezon „izolaţi în românia, difuzat miercuri, 13 noiembrie, la #tvr1, când am urcat poteca în cătune din munţii apuseni.

De paşti, speranţă şi lumină pentru izolaţi în românia. Acolo ajungi după ce urci pe o scară prinsă de stânci. Echipa emisiunii „izolaţi în românia realizată de tvr a urcat iar în munţii apuseni, în județul alba, unde a întâlnit vârstnici care trăiesc încă din munca muntelui, fără niciun venit din partea statului.

Acolo ajungi după ce urci pe o scară prinsă de stânci. Episodul 2 din sezonul 3 izolaţi în românia, difuzat miercuri, 9 octombrie, la tvr1, când dite dinesz şi echipa ei au revenit la ineleţ, caraş severin, pentr. „izolaţi în românia este o serie de 12 reportaje filmate în fiecare lună a anului 2016 şi se difuzează de tvr 1 şi tvr+ începând cu 17 aprilie.

Arhive Izolati In Romania Alba24
vizitati articolul complet aici : https://alba24.ro/tag/izolati-in-romania
De văzut luni, 12 iunie, de la ora 22.30, la tvr 1 şi tvr+. Echipa emisiunii „izolaţi în românia realizată de tvr a urcat iar în munţii apuseni, în județul alba, unde a întâlnit vârstnici care trăiesc încă din munca muntelui, fără niciun venit din partea statului. Campania pachete de crăciun 2018 (@tvr1) dragă telespectatorule, ai uimit o românie întreagă cu omenia ta!

Telespectatorii seriei izolați în românia au inițiat o caravană medicală de prevenire și diagnosticare pentru locuitorii din ineleţ, caraș severin, cel mai izolat cătun din românia.

Echipa emisiunii „izolaţi în românia realizată de tvr a urcat iar în munţii apuseni, în județul alba, unde a întâlnit vârstnici care trăiesc încă din munca muntelui, fără niciun venit din partea statului. Pentru că şi ei sunt românia. Moartea ţarului duce la instalarea pe tron a fiului său, care, fiind bolnav mintal, are nevoie de un regent.

Posting Komentar untuk "Izolati In Romania 2018"