Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Telefon

Cel Mai Scump Telefon

Cele mai scumpe 10 telefoane mobile din lume : Cel mai scump telefon din lume, produs la scară largă, în 2018 este apple iphone x.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Designerul de lux stuart hughes a lucrat zece luni pentru a crea cel mai scump telefon mobil din lume. Al doilea cel mai scump telefon din românia cel puțin de la un brand mare este iphone xs max de 512 gb. Receptorul este acoperit în mai mult de 500 de diamante individuale în valoare totală de 100 de carate și este livrat cu două diamante interschimbabile care se încadrează peste butonul „acasă.

Cum Arată Primul Smartphone Cu Ecran Rotativ Cel Mai Scump Telefon Creat Pană Acum De Lg
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/cum-arata-primul-smartphone-cu-ecran-rotativ-cel-mai-scump-telefon-creat-pana-acum-de-lg-19522611
Cel mai scump telefon din lume, produs la scară largă, în 2018 este apple iphone x. Cel mai luxos si scump telefon mobil, ,,le million piece unique, a fost fabricat in elvetia. 36k_01.jpg 22.3k 55 downloads seria exclusivista a telefoanelor vertu lansate de nokia, inca se afla in atentia consumatorilor si a producatorilor concurenti, gratie caracteristicilor speciale din toate.

Ecranul este de 3,5 inch și protecție corning gorilla glass cu acoperire oleofobă și o rezoluție.

Cel mai scump telefon din lume costa 1,9 milioane de lire sterline. Al doilea cel mai scump telefon din românia cel puțin de la un brand mare este iphone xs max de 512 gb. Probabil va ganditi de ce oare un telefon cu un sarpe pe el poate costa atat de mult.

În privința prețului, cele mai multe speculatii au fost formulate tot in presa britanica, ce estimeaza ca telefonul pliabil va costa intre 1500 și 2000 de lire sterline, adica intre 8000 si 10.500 de ron. Cel mai scump telefon din lume, produs la scară largă, în 2018 este apple iphone x. 3.164.000 ca sa fiu mai precis.

Cel Mai Scump Telefon Din Lume Tu Stii Care Este Lerato Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.lerato.ro/blog/care-este-cel-mai-scump-telefon-din-lume/
Există şi o versiune de 115.000 de dolari. Telefonul e încrustat cu aur şi 600 de diamante albe. Cel mai scump telefon din lume, produs la scară largă, în 2018 este apple iphone x.

Și a devenit de fapt mai mult decât.

Al doilea cel mai scump telefon din românia cel puțin de la un brand mare este iphone xs max de 512 gb. Cel mai scump telefon din lume costa 1,9 milioane de lire sterline. Dispozitivul este anunțat drept cel mai scump telefon din lume și a fost comandat de un om de afaceri australian.

Telefonul, în varianta cu 12gb ram, poate fi achiziționat de la emag la prețul de 4.549 lei, iar pe deasupra mai primiți și ceva chestii destul de utile bonus: Este de notorietate maiestria bijutierului. Acest telefon incadrat de guinness world records drept adesea denumit cel mai scump telefon din lume la 1,3 milioane de dolari, acest telefon de design este acoperit cu aur alb de 18k si 20 de diamante.

To 10 Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume 2019 Update
vizitati articolul complet aici : https://ilovesamsung.ro/top/cele-mai-scumpe-telefoane-mobile-din-lume/
Probabil va ganditi de ce oare un telefon cu un sarpe pe el poate costa atat de mult. Telefonul e încrustat cu aur şi 600 de diamante albe. Momentan, acest telefon ocupa locul 1 in lume in topul celor mai scumpe telefoane mobile si nu pare sa ii ameninte pozitia vreun alt model.

Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g.

Cel mai scump telefon din lume costa 1,9 milioane de lire sterline. O folie de sticlă pentru protejarea bijuteriei de display și o baterie externa. Momentan, acest telefon ocupa locul 1 in lume in topul celor mai scumpe telefoane mobile si nu pare sa ii ameninte pozitia vreun alt model.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Telefon"