Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Termen Transmitere Revisal 2018

Termen Transmitere Revisal 2018

.pana la 31 martie 2018 termenul de transmitere in revisal a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la 31 martie 2018. Angajatorii mai pot transmite în registrul general de evidență a salariaților (revisal), până la sfârșitul lunii martie, orice modificare a inspecția muncii atenționează angajatorii asupra apropierii datei de 31 martie 2018, care reprezintă termenul până la care aceștia trebuie să transmită în registrul general.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fisa postului, fise de evaluare, contractul de munca, actele aditionale la cim, regulamentul intern, decizii de operare în revisal etc. Transmiterea registrului în formatul prevăzut de prevederile hg nr. 8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.

Termene De Transmitere In Revisal Pentru Modificarea Salariului Brut Sau A Numarului Orelor De Munca
vizitati articolul complet aici : https://www.impozitsalariu.ro/articole/termene-de-transmitere-in-revisal-a-modificarilor-salariale-din-2018/
Informații suplimentare referitoare la portalul reges sau aplicația revisal pot fi consultate în cadrul rubricii răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro. Va reamintim ca metodologia de infiintare a registrului general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru (revisal), si de completare si transmitere in registru a elementelor raportului de munca. Cu ce data pot fi transmise aceste salarii in revisal?

La prezentul articol, am atașat o sinteză a termenelor pentru transmiterea revisal.

După caz, în contractul colectiv de muncă se transmite în termen de 20 de zile lucrătoare, conform prevederilor art.4, alin.(3); Termenul de transmitere a noilor salarii brute în registrul salariaților revisal a fost prelungit, joi, de guvern. Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat încetarea contractului de muncă.

.de transmitere a actelor adiţionale la contractele de muncă în revisal urmează să fie prelungit în mod excepţional până la data de 31 martie 2018. Termenul de transmitere a noilor salarii brute în registrul salariaților revisal a fost prelungit, joi, de guvern. 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor.

Termenele De Inregistrare In Revisal Cursuri Hr
vizitati articolul complet aici : https://cursuri-hr.com/2020/08/17/termenele-de-inregistrare-in-revisal/
Afla care sunt termenele de transmitere in revisal pentru modificarile salariului brut sau a timpului de munca incepand cu 1 ianuarie 2018. 8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6. Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora.

In revisal se înregistrează persoanele angajate prin încheierea unui contract individual de muncă.

Modele de teste, documente si formulare editabile obligatorii in hr: Termenul de transmitere a noilor salarii brute în registrul salariaților revisal a fost prelungit, joi, de guvern. Informații suplimentare referitoare la portalul reges sau aplicația revisal pot fi consultate în cadrul rubricii răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro.

Prin hotarare de guvern, termenul de transmitere in registrul general de evidenta a salariilor (revisal) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a precizat lia olguta vasilescu, ministrul muncii, la inceputul sedintei de joi, 14 decembrie. La prezentul articol, am atașat o sinteză a termenelor pentru transmiterea revisal. Savesave termene transmitere revisal for later.

Decizie Desemnare Persoană Responsabilă Revisal Model 2019 Oficial Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
vizitati articolul complet aici : https://www.cabinetexpert.ro/2019-06-20/decizie-desemnare-persoana-responsabila-revisal-model-2019-oficial.html
Incepand cu data de 1 aprilie 2018, dorim sa promovam un salariat pe o alta. .de transmitere a actelor adiţionale la contractele de muncă în revisal urmează să fie prelungit în mod excepţional până la data de 31 martie 2018. .pana la 31 martie 2018 termenul de transmitere in revisal a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la 31 martie 2018.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

.de transmitere a actelor adiţionale la contractele de muncă în revisal urmează să fie prelungit în mod excepţional până la data de 31 martie 2018. Va reamintim ca metodologia de infiintare a registrului general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru (revisal), si de completare si transmitere in registru a elementelor raportului de munca. Transmiterea modificarii functiei si a salariului.

Posting Komentar untuk "Termen Transmitere Revisal 2018"